Otel Beton Fasonat

• Utilizare: Fasonarea otelului beton se utilizeaza cu succes la lucrarile hidrotehnice, terasamente, poduri, constructii edilitare, la constructii industriale si civile sau ferme eoliene.

Servicii: dupa primirea planurilor si a extrasului de otel beton fasonat pentru viitoarea constructie, inginerii nostrii introduc si reproiecteaza elementele de otel beton pe computer, transmit informatiile catre masinile cu comanda numerica prin retea sau prin scanarea codului de bare de pe etichetele speciale. Masinile realizeaza masurari de mare precizie, iar apoi trec la executia elementelor de armatura de fier.

 Din fierul beton fasonat se pot obtine etrieri,bari otel beton PC52 si OB37 taiate si indoite. Linia moderna de fasonare otel beton are in dotare utilaje performante, asistate de calculator. Aceasta linie de fasonare, permite producerea de otel beton fasonat fara pierderi tehonologice, la dimensiunile si calitatea cerute de proiectant.

Proiectele sau extrasele de armaturi primite de la clienti, dupa ce sunt optimizate din punct de vedere al consumurilor, reducerii pierderilor, sunt programate pentru productie de catre echipa noastra de ingineri tehnologi. Toate produsele livrate sunt etichetate, cu un control extrem de riguros al calitatii.

Sectia de Fasonare Otel Beton este dotata cu 15 echipamente diferite de prelucrare a otelului beton, din colaci (ø 6-16mm) si bare (ø 8-40 mm). Echipamentele  de procesare (fasonare otel beton) sunt de productie MEP – Italia, generatie 2005-2009, complet automatizate.

Livrare: pentru otelul beton fasonat se ofera transport in santier. La livrare marfa este insotita de toate documentele necesare, inclusiv certificat de calitate si etichete, ceea ce permite identificarea exacta a armaturii fasonate (client, proiect, plan, element, marca, material, sarja, nr. bucati, forma) si urmarirea trasabilitatii barilor de otel beton fasonat.

Capacitate de productie Buzau si Deva: aprox. 2500 tone pe luna

Elemente din otel beton fasonat pentru armarea betoanelor:

  • etrieri, bare fasonate;
  • elemente preasamblate din etrieri si bare fasonate

In procesul de productie se pot aplica cerintele standardului german de procesare otel beton.

Detinem SDV-urile si cunostiintele necesare pentru executarea elementelor fasonate cu raze mari de indoire:

  • indoire pe dorn 400 la 750mm
  • arce de cerc cu diametre cuprinse intre 4,5 si 18m,

Galerie Foto: Otel Beton Fasonat

 

Otel Beton Fasonat, Fasonare Otel beton

Otel Beton Fasonat, Fasonare Otel beton

Otel Beton Fasonat, Fasonare Otel beton